PARTNERS

LEEFSTIJLCOACH, PERSONAL TRAINER & BOKSAGOOG

REMANS werkt samen met twee partners: Olivitaal en Boxchainge.
Als leefstijlcoach en personal trainer binnen Olivitaal streven wij samen naar het toegankelijk maken van een positieve gezondheid voor iedereen. 
In samenwerking met Boxchainge als boksagoog gaan we het gevecht met jouw uitdagingen aan zoals leren grenzen stellen, omgaan met spanning, agressie, weerstand en het krijgen van zelfvertrouwen.

“Olivitaal wil individuen en/of groepen mensen ondersteunen bij het verbeteren van hun leefstijl en vitaliteit. Verder wil Olivitaal mensen inspireren om te werken aan een positieve gezondheid en vitaal leven waardoor men op een zo optimaal mogelijk manier gezond ouder kan worden.

Olivitaal wil meewerken aan een vitale samenleving en tracht de verantwoordelijkheid van de mens, om de regie te nemen over hun eigen gezondheid, zo goed mogelijk te ondersteunen. Persoonlijke aandacht en een professionele dienstverlening is wat Olivitaal drijft. Klantbeleving en tevredenheid staan dan ook hoog in het vaandel.”

BOXCHAINGE

“Wij gaan uit van de driehoek tussen ervaren, leren en toepassen. Het boksen geeft je inzicht in jouw gedrag. Hieruit halen we de belangrijkste ervaringen en vertalen deze naar doelen en acties. Geen ellenlange gesprekken, maar doelgericht en stapsgewijs toewerken naar het eindresultaat: de overwinning die jij haalt.

Bij ons ga je niet enkel en alleen sparren en slaan. Iedere wedstrijd heeft een voorbereiding nodig. Zonder voorbereiding wordt het moeilijk om het gevecht aan te gaan. Samen met jou stellen we daarom een Fight Plan op, zodat jouw doelen duidelijk worden en zodat je weet wat er gevraagd wordt om ze te bereiken.”

CONTACT

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden met mijn samenwerkingspartners en mij?

Neem vrijblijvend contact op voor het verkrijgen van meer informatie.

TELEFOON

+31 (0)6 24 85 35 69

EMAIL

info@brittremans.nl

LOCATIE

Op locatie in Limburg

OPENINGSTIJDEN

Enkel op afspraak

×