PARTNERS

(KINDER)LEEFSTIJLCOACH & BOKSAGOOG

REMANS werkt samen met drie partners: Olivitaal, Boxchainge en Keigezond Limburg.
Als leefstijlcoach binnen Olivitaal streven wij samen naar het toegankelijk maken van een positieve gezondheid voor iedereen. 
In samenwerking met Boxchainge als boksagoog gaan we het gevecht met jouw uitdagingen aan zoals leren grenzen stellen, omgaan met spanning, agressie, weerstand en het krijgen van zelfvertrouwen.
In mijn functie als kinderleefstijlcoach bij Keigezond Limburg vindt er begeleiding voor kind en gezin plaats met het zicht op gezondheid en verbetering van de kwaliteit van leven.

“Olivitaal wil individuen en/of groepen mensen ondersteunen bij het verbeteren van hun leefstijl en vitaliteit. Verder wil Olivitaal mensen inspireren om te werken aan een positieve gezondheid en vitaal leven waardoor men op een zo optimaal mogelijk manier gezond ouder kan worden.

Olivitaal wil meewerken aan een vitale samenleving en tracht de verantwoordelijkheid van de mens, om de regie te nemen over hun eigen gezondheid, zo goed mogelijk te ondersteunen. Persoonlijke aandacht en een professionele dienstverlening is wat Olivitaal drijft. Klantbeleving en tevredenheid staan dan ook hoog in het vaandel.”

BOXCHAINGE

“Wij gaan uit van de driehoek tussen ervaren, leren en toepassen. Het boksen geeft je inzicht in jouw gedrag. Hieruit halen we de belangrijkste ervaringen en vertalen deze naar doelen en acties. Geen ellenlange gesprekken, maar doelgericht en stapsgewijs toewerken naar het eindresultaat: de overwinning die jij haalt.

Bij ons ga je niet enkel en alleen sparren en slaan. Iedere wedstrijd heeft een voorbereiding nodig. Zonder voorbereiding wordt het moeilijk om het gevecht aan te gaan. Samen met jou stellen we daarom een Fight Plan op, zodat jouw doelen duidelijk worden en zodat je weet wat er gevraagd wordt om ze te bereiken.”

KEIGEZOND LIMBURG

Steeds meer kinderen/jongeren hebben overgewicht en obesitas. Daardoor hebben zij al op jonge leeftijd een groot risico op diabetes mellitus, hart- en vaatziekten en leververvetting. Ze hebben een lagere levensverwachting en een lagere kwaliteit van leven dan leeftijdgenoten zonder overgewicht. De oorzaak van het overgewicht is niet alleen gerelateerd aan de leefstijl. Met de netwerkaanpak Keigezond Limburg wordt overgewicht domein-overschrijdend aangepakt en krijgen vele factoren die van invloed kunnen zijn aandacht. Hierbij kunnen zowel professionals uit het sociaal en zorgdomein ondersteunend zijn aan het kind & gezin. Keigezond vindt u in de volgende gemeenten: Heerlen, Horst aan de Maas, Kerkrade, Maastricht, Roermond, Sittard-Geleen en Venlo.

CONTACT

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden met mijn samenwerkingspartners en mij?

Neem vrijblijvend contact op voor het verkrijgen van meer informatie.

TELEFOON

+31 (0)6 24 85 35 69

EMAIL

info@brittremans.nl

LOCATIE

Op locatie in Zuid-Limburg

OPENINGSTIJDEN

Enkel op afspraak

×