BEWEGEN

PERSONAL , DUO, SMALL GROUP & (BOXING) BOOTCAMP TRAINING

Ben je er dit keer echt klaar voor om de puntjes op de i te zetten? Of ben je nog op zoek naar die laatste overtuiging om de drempel over te stappen? Samen gaan we aandacht besteden aan jouw persoonlijke doelen in combinatie met jouw belastbaarheid.

We werken aan kracht, uithoudingsvermogen, stabiliteit en zelfvertrouwen met behulp van lichaamsgewicht, losse gewichten, weerstandsbanden, loopvormen en functionele oefeningen.

Weet je nog niet zeker of een van de trainingen iets voor jou is?
Maak kennis met de training tijdens een gratis proefles!

Personal training

Zoals de naam al zegt is deze Personal training gericht op jou als persoon. Jouw persoonlijke beweegdoelen staan centraal en vormen het uitgangspunt van de training. Met behulp van uiteenlopende beweegvormen en verschillende materialen is elke training anders.

“Heb je behoefte aan mentale ontspanning om alle opgebouwde spanningen over de gehele dag los te laten? We trekken de bokshandschoenen aan en zorgen dat de spanningen zich doorvertalen naar ontspanning.”

TARIEVEN

Losse les

€ 50,00

Trainingskaart

5 sessies
10 sessies

€ 237,50
€ 450,00

Abonnement

per maand

1 sessie per week
2 sessies per week

€ 190,00
€ 360,00

Duo training

Samen met jouw partner, vriend(in), familielid, buurvrouw- of -man ga je aan de slag binnen de Duo training. Vind je het prettig om met iemand samen te sporten zodat jullie elkaar kunnen en blijven motiveren of kiezen jullie voor gezelligheid in de vorm van sportieve quality time?

“Hebben jullie dezelfde focus op spiergroepen die jullie willen versterken of heeft ieder zijn eigen beweegdoelen waar jullie samen een middenweg in zoeken? We zoeken een samenhang in oefeningen en volgorde zodat de focus van jullie beiden aan bod komt.”

TARIEVEN

per persoon

Losse les

€ 40,00

Trainingskaart

5 sessies
10 sessies

€ 187,50
€ 350,00

Abonnement

per maand

1 sessie per week
2 sessies per week

€ 160,00
€ 300,00

Small Group training

Ga op zoek naar leden binnen het gezin, de familie of in jouw vrienden- of vriendinnengroep en vorm samen een Small Group voor deze training. Denk hierbij aan een aantal deelnemers van ± 5 personen, maar het bespreekbaar maken van uitzonderingen behoort altijd tot de mogelijkheden. 

“Vinden jullie het prettiger om een veilige en vertrouwde beweegomgeving om je heen te creëren met mensen om je heen die je al kent? Stel een eigen groep samen, deel alle beweegdoelen in de groep en we creëren samen een uitdagende training voor iedereen”.

TARIEVEN

Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt het tarief voor de Small Group training in overleg vastgesteld.

Boxing Bootcamp training

Binnen de Boxing Bootcamp training staan boksgerelateerde oefeningen centraal. In individuele, duo, circuit of estafette vorm verbeter jij jouw bokstechnieken. 

“Welke oefeningen kan ik verwachten gedurende deze training? Denk aan het oefenen van bokscombinaties in tweetallen, schaduwboksen met losse gewichten, voetenwerk verbeteren in de speedladder of spierverstevigende rompoefeningen voor nog meer kracht in jouw stoten.”

TARIEVEN

Losse les

€ 12,00

Trainingskaart

10 sessies

€ 100,00

Bootcamp training

Als deelnemer van de Bootcamp training kom je op eigen initiatief bewegen, maar maak je deel uit van het grote geheel: de groep. In circuitvorm ga je aan de slag met een oefening en wissel je vervolgens weer door wanneer de tijd of het aantal herhalingen verstreken is.

“Vraag je je af of het wel haalbaar is om deel te nemen aan de training? Maak je niet druk.. Wij zorgen ervoor dat elke deelnemer op eigen niveau en intensiteit kan deelnemen, want er is altijd wel een variatie op een oefening toe te passen.”

TARIEVEN

Losse les

€ 12,00

Trainingskaart

10 sessies

€ 100,00

LOCATIE

Om een vertrouwde en veilige omgeving te creëren bieden we trainingen aan huis of op locatie naar keuze, binnen en/of buiten.

 

Wil je graag direct na afloop van het werk sporten maar merk je al dat je motivatie afneemt vanwege de lange reistijd naar de sportschool? Of plof je na de avondmaaltijd op de bank met een dipje en heb je moeite om je sportkleding aan te trekken om vervolgens nog naar de sportschool te rijden? Met behulp van een tijdbesparende planning en jouw stok achter de deur te zijn zorgen we ervoor dat jouw motivatie niet de kans krijgt om af te zwakken en het dipje pas tevoorschijn komt na afloop van jouw training.

 

Zakelijk

Wil je als bedrijf jouw werknemers lichamelijk actief houden? Direct na het werk actief bewegen zorgt ervoor dat files vermeden worden, er geen dipje na het avondeten ontstaat waardoor de motivatie om nog naar de sportschool te gaan niet verzwakt en er ‘s avonds nog tijd over blijft voor eigen ontspanning. Actief bewegen na het werk zorgt voor mentale ontspanning, een fit lichaam en creëert binnen het team een gezonde teamgeest.

De kosten van deze training zijn eventueel fiscaal aftrekbaar voor ondernemers.

CONTACT

Ben jij er klaar voor om jouw eigen trainingsprogramma vorm te geven? Of vind je het lastig om te bepalen welke frequentie, trainingskaart of abonnement bij jou past?

Neem vrijblijvend contact op voor het inplannen van een afspraak of het verkrijgen van meer informatie.

TELEFOON

+31 (0)6 24 85 35 69

EMAIL

info@brittremans.nl

LOCATIE

Op locatie in Limburg

OPENINGSTIJDEN

Enkel op afspraak

×